Zakelijk Vervoer
TCG Groningen

24/7 Beschikbaar Door Stad & Ommeland

Voor de boekhouding

Facturering

Bij TCG Taxi begrijpen we dat al die bonnetjes soms een enorme hoofdpijn kunnen zijn. Wij bieden daarom transparante btw-factureren aan na elke rit, of maandelijks.

Ook in noodgevallen

Spoed Taxi

In noodsituaties telt elke seconde. Al helemaal in het bedrijfsleven. Met onze spoedtaxi-service garanderen we een snelle en betrouwbare respons, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Perfect voor dé ondernemer

Comfortabel & Groen

Onze moderne fleet bestaat voor 80% uit Zero-Emissie Tesla’s.  Zo reist u niet alleen comfortabel, maar ook verantwoord het land rond.

Zakelijke Fleet

Stap aan boord van de toekomst van zakelijk reizen met onze exclusieve vloot van Tesla Model Y’s. Bij TCG begrijpen we dat uw zakelijke verplaatsingen meer moeten zijn dan alleen transport. Ze moeten naadloos, comfortabel en tegelijkertijd milieubewust zijn. Daarom hebben we onze vloot samengesteld met een van de meest geavanceerde elektrische voertuigen op de markt – de Tesla Model Y.

Tesla Taxi

Ongestoord voorbereiden op uw volgende afspraak.

Bij TCG Taxi begrijpen we de waarde van kostbare tijd, vooral in de zakelijke wereld. Of het nu gaat om het doornemen van presentaties, het beantwoorden van e-mails of het finaliseren van documenten, onze comfortabele en stille ritomgeving biedt u de ideale setting om u te concentreren en productief te zijn. Vertrouw op TCG Taxi voor een naadloze en ongestoorde reiservaring, zodat u altijd optimaal voorbereid aankomt, waar uw zakelijke verplichtingen u ook brengen.

Voeg je koptekst hier toe

0 +
Zakelijke Partners waren u voor!